“»…ћЅ»Ћƒ»Ќ√ ўќ ≈ “ќ?

“»…ћЅ»Ћƒ»Ќ√

“»…ћЅ»Ћƒ»Ќ√Џ“ ≈Е

ћного повече от сплот€ване на колектива с празнично напиване се съдържа в пон€тието тиймбилдинг. Ќ€ма как да го дефинирам с едно изречение, затова в следващите редове ще се опитам да об€сн€ какво е тиймбилдингът възможно най-непретенциозно. ўе се позова предимно на натрупани€ опит с екипа на ДѕриказкатаФ при организирането и провеждането на такива меропри€ти€, както и на събирана оттук-оттам информаци€. акто подсказах, прародител на тиймбилдинга е банкетът, поне по нашите земи. Ѕлагодарение на чисто човешки€ феномен ДскукаФ и най-вече на привнесени€ опит от чужди компании, банкетът сериозно еволюира особено през последните години. √лобализаци€та и информационни€т обмен го преименуваха на тиймбилдинг.

»нтересни факти и допълнителни предложени€ за тиймбилдинг програмите, които предлагаме. http://www.prikazkata.com

ƒо момента сме провели тийм билдинг на над 85 големи фирми. —ред т€х са: VIVACOM; Bulgartabac Holding; hp; kraft foods; Dinova, Rusev & partners; Raifesen Leasing; M-tel; Dunapack Rodina; ћагазини Mania; Bulgaria Trans; –есурсен център Ц ¬раца; Assist Property; ќбщина ¬ълчедръм; ќбщина —виленград; Congress Engineering;† Maxima; Rossima; и др.

‘ирмата разполага с обучени психолози и инструктор-аниматори в съответните области.

≈кипът, обслужващ всички дейности, е преминал различни курсове и школи за добиване на нужните квалификации.

ѕредлагаме услугите на професионални екскурзоводи-историци, фолклорни и танцови състави.

ћобилното оборудване, с което разполагаме ни позвол€ва да изпълним пълноценна тийм билдинг програма на вс€ко подход€що за целта м€сто извън ѕарк ДѕриказкатаФ, както и на закрито.

—ътрудничеството с хотелите и други бази за настан€ване, дава възможност за ползване и на оборудвани конферентни зали за провеждане на стандартни фирмени обучени€. –аботим както по единични задани€, така и по дългосрочни договори със специализирани фирми за обучение и тийм билдинг.

¬ състо€ние сме да организираме и изпълним различни задани€, по отношение на сложност, екстремност и тематична насоченост.

ѕо желание на клиентите, можем да изработим многообразни по съдържание и времетраене програми, съдържащи екипни игри, задачи, казуси, както за постигане на определена цел, така и само за разтоварване и забавление на фирмените екипи.
»збрани сайтове както

Ќови интернет страници както

  • Aleti Furniture Ц италиански мебели и осжетление от водещи производители. Laurence, Le Comfort

  • Ќай-актуални страници както

  • “ърс€т кой да изпълн€ва надзора за път€ ћездра - Ѕотевград

  • Ќова √одина и  оледа в Blue Dream Palace 4* - Ћименари€, “асос †ї ...

  • ’оландска приказка 31.03.2019 †ї ...