Тиймбилдинг пакет

ТИЙМБИЛДИНГ Пакет

ПАРАМЕТРИ НА ТИЙМБИЛДИНГА

 Цели: Развлекателен, антистрес

Сближаване и работа в екип

Място: Хотелски комплекс „Green Life”- Банско

Офертата включва една нощувка в двойна стая, обяд, вечеря и закуска.

Провеждане на тиймбилдинг на открито по посочена по-долу програма.

Група: от 20 до 80 човека

Период: от 01 април до 31 август 2014 година

Цена: 78 лв. на човек/ без ДДС

Хотел Green LifeSki & SPA Resort Bansko е идеалното място, където да проведете Вашето събитие или мероприятие!Ние предлагаме индивидуални решения, отговарящи на високи стандарти, които максимално да удовлетворят изискванията и очакванията Ви.

Стилен планински апартхотел потънал сред вечно зелена гора в живописна местност, от където се разкриват приказни гледки към старинния център на Банско и планините Рила, Пирин и Родопи. В комбинация с интересни услуги и СПА център комплексът гарантира пълна хармония на спокойствие, релакс и добро обслужване за СПА почивка или незабравимо лятно приключение. Чаровният 4 звезден бутиков хотел предлага елегантни дизайнерски стаи завършени с естествени материали в хармония с природата.

Нашите гости възползвали се от офертата ще получат:

 

 • закуска;

 • обяд;

 • вечеря;

 • безплатно ползване на външен басейн, СПА център ( вътрешен басейн, джакузи, парна баня, тепидариум, безплатно ползване на два вида сауни – финландска и арома), шезлонги и чадъри на външния басейн;

 • паркинг;

 • интернет навсякъде из комплекса;

Комбинацията на работа с релакс винаги е печеливша. Следвайки практиките на световните спа хотели, се стремим да осигурим всичко необходимо за Вашето мероприятие. СПА & Уелнес центърът е изграден и проектиран да подарява на всички гости спокойствие и релакс чрез приятна атмосфера и контакт с природата. Елегантният а-ла-карт ресторант очарова всички гости с приятна атмосфера носеща свежест през целия ден и с изискани ястия от традиционната и европейска кухня. Просторният Лоби бар в алпийски стил предлага богата селекция от напитки и е необходимо допълнение към вашата почивка или бизнес среща.

Удивителната гледка към Пирин планина в комбинация с атрактивно меню, освежаващи коктейли и басейн на открито, ще направят деня Ви още по-приятен. Вашият комфорт е стимул за нас да осигуряваме винаги най-добрите услуги.

В случай, че се нуждаете от допълнителна информация за хотела или имате въпроси, моля, не се колебайте да се обърнете към нас на посочените по-долу контакти.Ще се радваме да сте наши гости!

Организирането и провеждането на тиймбилдинга се осигурява от екипа на Увеселителен парк „Приказката”. Ние имаме традиции и богат опит в тази сфера. През годините разширихме екипа си от психолози и инструктори, обогатихме материалната и идейната си база, изчистихме концепцията, по която работим. В резултат на това може да предложим на клиентите ни индивидуално създаден и адаптиран за всеки един от тях продукт.

 „Приказката” разполага с мобилно оборудване и богат набор от съоръжения и активности, които могат да се модифицират според конкретните нужди. Това ни дава възможност да осигурим съдържание на програмите с широк спектър на динамика, физическо натоварване и сложност, които да отговарят на спецификите на конкретната група.

За еднодневен тиймбилдинг Ви предлагаме два варианта на разпределение на времето. При първия активностите започват веднага след обяда, а при втория преди обяда. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, моля, потърсете ни на посочените по-долу контакти. Ще се радваме да бъдем заедно!

ПРОГРАМА 1

ПЕТЪК

10:00 – 11:00 ч. Пристигане

11:00 – 12:00 ч. Настаняване

12:00 – 13:00 ч. Обяд

13:00 – 13:30 ч. - Запознаване с тиймбилдинга, представяне на участниците и водещите.

 

 • Игра за тонизиране и въвеждане.

 • Разделяне на два отбора и създаване на отборна идентичност.

 13:30–16:30 ч. Активности по зони, които включват игри за работа в екип, комуникация, съобразителност и взаимодействие. Игрите могат да са на състезателен принцип или да се отчита общата успеваемост на екипа. Конкретните активности и тематичният акцент се подбират според профила на групата – брой хора, средна възраст, съотношение мъже-жени, физическа подготовка, тип работа и професионално взаимодействие, поставени задачи и др.

 16:30 – 17:30 (18:00) ч. - Игри за обединяване на екипа и финал.

 

 • Отчитане на резултатите

 • Размяна на кратка обратна връзка

 • Награждаване

 

17:30 (18:00) – 19:30 (20:00) ч. Свободно време

19:30 (20:00) ч. Вечеря и парти.

СЪБОТА

08:00 – 10:00 ч. Закуска

10:00 – 12:00 ч. Свободно време

12:00 ч. Отпътуване

ПРОГРАМА 2

ПЕТЪК

10:00 – 10:30 ч. Пристигане

10:30 – 11:30 ч. Настаняване

11:45 – 12:30 ч. - Запознаване с тиймбилдинга, представяне на участниците и водещите.

 

 • Игра за въвеждане.

 • Разделяне на два отбора и създаване на отборна идентичност.

12:30 – 13:30 ч. Обяд

13:30–16:30 ч. Игра за тонизиране. Активности по зони, които включват игри за работа в екип, комуникация, съобразителност и взаимодействие. Игрите могат да са на състезателен принцип или да се отчита общата успеваемост на екипа. Конкретните активности и тематичният акцент се подбират според профила на групата – брой хора, средна възраст, съотношение мъже-жени, физическа подготовка, тип работа и професионално взаимодействие, поставени задачи и др.

16:30 – 17:30 (18:00) ч. - Игри за обединяване на екипа и финал.

 

 • Отчитане на резултатите

 • Размяна на кратка обратна връзка

 • Награждаване

17:30 (18:00) – 19:30 (20:00) ч. Свободно време

19:30 (20:00) ч. Вечеря и парти.

 СЪБОТА

08:00 – 10:00 ч. Закуска

10:00 – 12:00 ч. Свободно време

12:00 ч. Отпътуване

Увеселителен парк „Приказката” Грийн Лайф Ски&Спа Резорт Банско

тел.: 0879 977 988 местност Кошерината, Банско

e-mail: office@prikazkata.com тел.: 0749 522 86

team@prikazkata.com e-mail: office@greenliferesorts.bg

web: www.prikazkata.com web: www.greenliferesorts.bg

 

 

 

 

 

Оставете работата на нас - Флуид 62  монтаж на климатик